Dierenleed Azie 
Disclaimer & Copyright
Gebruik van deze website

De gegevens die je via deze website en Dierenleed Azië vzw doorgeeft zullen niet gebruikt worden om ongevraagde mail te sturen en zal niet verkocht/doorgegeven worden aan andere partijen.

Je kan Dierenleed Azie vzw helpen om je persoonlijke gegevens up to date te houden door te melden wanneer je adres, telefoonnummer of e-mailadres veranderen.

Als je geen verdere communicatie wil ontvangen van Dierenleed Azie vzw, neem dan gewoon even contact op via -mail: Klik Hier

Alhoewel Dierenleed Azië vzw & zijn webmaster met de grootste zorg de artikels hebben nagekeken op hun juistheid, zijn deze niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website.

Dierenleed Azië vzw & zijn webmaster zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het bezoeken van websites door middel van links die aangeboden worden op deze website.

Copyright
Aangezien het doel van Dierenleed Azië is dierenleed aan de kaak te stellen en zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van deze wanpraktijken, is alle content, afbeeldingen en tekst op deze paginas vrij te gebruiken door iedereen zonder beperking en voorwaarde, tenzij anders vermeld.

Bronvermelding met link word echter ten zeerste geapprecieerd !