Welkom

Bezoek onze meest actuele site
www.beestjes.org
of onze nieuwe site
of ons forum

Beste bezoeker, door de aanblijvende problemen met onze vroegere website, zijn wij genoodzaakt geweest om onze oude website terug online te plaatsen.
Het kan nog een tijdje duren vooraleer de website terug up-to-date is.
Wij danken jullie bij voorbaat voor uw begrip.

 Paul McCartney tegen dierenmishandeling in China

Wist u dat er in Azië jaarlijks honderdduizenden honden en katten op een gruwelijke manier geslacht worden voor hun huid en hun vlees ? !

Momenteel zijn er verschillende internationale campagnes die deze gruwelijke toestanden aanklagen en trachten te stoppen. Onze mensen steunen deze akties en daarnaast steunen wij eveneens enkele plaatselijke dierenrechtenorganisaties.

In het menu hiernaast kunt u de verschillende landen/regio's aanklikken voor ons verslag toestand van de toestand aldaar.

Ook U kan ons helpen ! ! ! ! Om te weten hoe en kennis te maken met onze groep en onze aktiviteiten contacteer ons vrijblijvend door ons een mailtje te zenden, of kijk even naar onze voorstelling. Of klik hier om direct zelf wat te doen. Of kijk op onze links pagina voor een banner op uw site.

Dierenleed Azië : 5 jaar intensief campagne voeren met dit fantastische resultaat : een definitief Belgisch verbod op honden- en kattenbond. Lees meer


 

Copyright © 2009 Dierenleed Azie Belgium